تعيين وارزيابي ميزان آلودگي ميكروبي كباب خام و پخته در واحد هاي مواد غذايي سطح عرضه در بوشهر در سال 1390

جلالی, صبا and غريبي, مرضيه (2011) تعيين وارزيابي ميزان آلودگي ميكروبي كباب خام و پخته در واحد هاي مواد غذايي سطح عرضه در بوشهر در سال 1390. دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بوشهر.

[img]
Preview
Text
تعيين وارزيابي ميزان آلودگي ميكروبي كباب خام و پخته در واحد هاي مواد غذايي سطح عرضه در بوشهر در سال 1390.pdf

Download (225kB) | Preview
Official URL: http://bpums.ac.ir

Abstract

بيماري های ناشي از مصرف مواد غذايي آلوده همواره يکي از مشکلات موجود در سراسر جهان بوده است.اين بيماري ها همواره از مصرف يك ماده غذايي بوجود آمده مسمويت‌هاي حاد به دنبال مصرف مواد غذايي آلوده به سموم باکتري‌ها و کپک‌ها ايجاد مي‌شود و در نتيجه هر ساله هزينه هايي كه صرف بهبود اين بيماري ها در خانواده هاي مختلف مي گردد گاهي بسيار بالا بوده بطوريكه از توان خانواده خارج مي باشد. در اين ميان تنوع غذا هاي گوشتي وفراوري هايي كه بر روي آنها انجام مي گيرد زمينه را براي آلودگي توسط بسياري از ميكروارگانيسم ها فراهم مي نمايد. در ميان غذاهاي رايجی كه مورد پذيرش ذايقه اكثر مردم مي باشد مي توان از كباب نام برد.طبق آمارمراکز کنترل و پيشگيری بيماريها در آمريكا control center for Disease&Preventionدرسال 2002 از شانزده هزارو پانصد وهشتاد مورد تاييد شده آزمايشگاهي در مناطق تحت نظارت 6028مورد عفونت سالمونلايي گزارش شده است.مراكز نمونه برداري وابسته به وزارت بهداشت معمولا از فراورده هاي خام نمونه برداري مي نمايند،در حالي كه اين نمونه ها معمولا به صورت خام مصرف نمي گردندوپخته مي شوند .هدف از اين مطالعه ،بررسي تعيين ميزان آلودگي ميكروبي نمونه هاي كباب خام نسبت به حد مجاز آن در استاندارد ايران در مقايسه با همان نمونه ها پس از پختن مي باشد.

Item Type: Other
Subjects: R Medicine > R Medicine (General)
Depositing User: سیده سمیه موسوی نژاد
Date Deposited: 19 Oct 2014 14:41
Last Modified: 03 Jan 2015 10:28
URI: http://eprints.bpums.ac.ir/id/eprint/1362

Actions (login required)

View Item View Item